Språkvask og korrektur

Få hjelp til å lage budskapet klart og målrettet.
Treff riktig målgruppe med tekst av høy kvalitet.

Å stirre seg blind på egen tekst er et velkjent fenomen. Selv den beste tekstforfatter har behov for "et ekstra par øyne". Å benytte profesjonell hjelp til å forbedre viktige tekster er både lønnsomt og tidseffektivt. Det kan være kortere tekster til ulike formål og lengre tekster som årsrapporter og andre publikasjoner. Få pristilbud på en kostnadseffektiv gjennomgang av grammatikk, setningsoppbygging, struktur i avsnitt og språklig musikalitet.

Tjenester
- Språkvask og korrektur: Retting av grammatiske feil, forbedring av setningsoppbygging, struktur i avsnitt og språklig musikalitet.
- Forbedring av disposisjon: Det kan være å gjennomgå dokumentets hovedstruktur som er rekkefølge av og forhold mellom hovedtema. Det kan også være innbyrdes oppbygging av hvert kapittel og tema.
- Ny tekst: Utarbeiding av ny tekst basert på samtaleintervju og/eller overlevert kildemateriale.
- Oversetting: Fra engelsk til norsk og norsk til engelsk.

Erfaring
- Tolv år som journalist i avis og web (næringsliv og samfunn), samt forfatter av bedriftshistorier (4 bøker).
- Ti år med rapportskriving og analyse på norsk og engelsk i departementer og annen statlig forvaltning, herunder sekretæransvar for NOU-rapport.
- Utdanning: Cand. oecon (hovedfag samfunnsøkonomi) med laud. Fire språk i tillegg til norsk: Engelsk og noe russisk og tysk.
- Under "Bakgrunn og kunder" i menyen til venstre gis informasjon om tidligere kunder og bakgrunn. CV kan sendes på epost. Les gjerne også flotte fortellinger med gode bilder på IndustryStory.no.

Ta kontakt og motta uforpliktende pristilbud.

Telefon: 45874235. Epost: arild.gilja@agskrift.no.